Вижте дъщерята на Мистър Бийн! (СНИМКИ)

Вижте дъщерята на мистър Бийн

Супер красавица!

Колкото и да се опитва да избяга от емблематичния си образ на Мистър Бийн, почитателите на актьора Роуън Аткинсън като че ли винаги ще го свързват с него. В социалните мрежи се разпространяват хиляди колажи с филмовия герой, а част от тях изобразяват предполагаемите негови наследници.

Малцина обаче подозират, че дъщерята на актьора, чиято физиономия разсмива милиони хора по целия свят, грее с ослепителна красота и чар. 21-годишната Лили Аткинсън е поела по пътя на знаменития си баща и е актриса.

Сред най-популярните ѝ участия във филми са във „Феята на зъбките“, „Ваканцията на мистър Бийн“ и „Джони Инглиш се завръща“.

Публикация, споделена от Lily (@lilysastry) на

Критиците във Великобритания предвиждат успешна кариера на младата Лили Аткинсън. Освен актьорския талант, красавицата може да пее, изявява се и като модел.

14.02.18 The process begins

Публикация, споделена от Lily (@lilysastry) на

Чаровната брюнетка има 23-годишен брат Бен, а както стана ясно преди, съвсем скоро ще се радва на ново братче или сестричка. 62-годишният й баща ще става баща за трети път в началото на идната година. Майка на детето му е приятелката на актьора Луиз Форд, която е на 33 години.

Източник: dariknews.bg
Снимки: Vesti, Инстаграм и Туитър

Top