Вижте диетата на Мерилин Монро – 5 кг за 7 дни

В деня на блондинките вижте диетата на една от най-известните русокоси красавици в света

За да отслабнете успешно и да запазите желаното тегло е най-добре да се придържате към здравословна и балансирана диета в комбинация с редовна физическа активност, но все пак, ако нямате търпение, преди някое важно събитие или пък искате бързо да видите видими резултати и след това да продължите със здравословна диета, може да опитате тази диета, която в голяма степен се основава на плодове и зеленчуци.

Естествените блондинки изчезват от лицето на Земята

Тази диета попада в бързи диети и преди да пристъпите към нея е най-добре да се консултирате с вашия лекар. Диетата се основава на здравословни хранителни стоки, предимно плодове и зеленчуци, които ще ви помогнат да пречистите организма си и да премахнете излишната вода и напластените вредни вещества.

Ако се придържате към диетата ще загубите около 5 кг за една седмица.

Ден 1: цял ден се ядат само плодове в неограничено количество, с изключение на банан. Наблегнете на ябълки, портокали, ананас и др. и изпийте 12 чаши вода.

Ден 2: цял ден се ядат само зеленчуци. Денят можете да започнете с варени картофи, а след това да продължите с различни салати и зеленчуци по избор (без добавка като масло и сол). Изпийте 12 чаши вода.

Ден 3: на този ден се ядат плодове и зеленчуци по избор (с изключение на банани и картофи) и също така трябва да се изпият 12 чаши вода.

Ден 4: през целия ден трябва да изядете 8 банана и да изпиете 3 чаши мляко и 10 чаши вода. Можете да си направите проста зеленчукова супа.

Ден 5: през деня се ядат 6 домата, а за обяд порция сварен ориз. Можете да ядете супа от зеленчуци и плодове като ябълки, портокали или други цитруси. Не забравяйте да изпиете поне 10 чаши вода.

Ден 6: една порция сварен ориз, поне 3 порции супа от зеленчуци и най-малко 10 чаши вода.

Ден 7: порция сварен ориз, супа от зеленчуци, фреш, салата от зеленчуци и най-малко 10 чаши вода.

Подобни статии

Top