Вижте два невероятни хотшота на Гришо от снощи! (ВИДЕО)

Медведев: Григор бе по-близо до победата в първия сет

„Не звучи зле да съм на финал на турнира. Както вече казвах, имаше и приливи, и отливи в представянето ми в надпреварата. В първия сет Григор бе по-близо до победата. Аз обаче взех частта и всичко се промени“, каза руснакът, който ще се изкачи в понеделник до №4 в световната ранглиста.

В откриващия сет Григор навакса ранен брейк, а в края изпусна сетбол от посрещане. В тайбрека пък не бе по-добър в решителните точки, а от понеделник ще бъде №25 в света.

„Щастлив съм, че съм на финал. Когато заминах за САЩ, не очаквах, че ще се представя толкова добре. Пътуването ми до финала бе лудост. Първите два рунда имах крампи. После дойдоха проблемите с публиката. Срещу Стан си помислих, че ще си ходя у дома“, разкри руснакът.

„Щастлив съм преди финала в неделя. Обичам да чета какво медиите пишат за мен, защото това ми помага да стана по-добър човек. Разбира се, сега няма да мога да изчета всичко, за да мога да се подготвя за финала. Нямам претенции за следващ опонент – сядам пред телевизора и гледам“, завърши Медведев.

Московчанинът бе по-ефективен в решаващите моменти и използва по-добре шансовете си. А през цялото време изглеждаше, че Григор Димитров е играчът с по-голям шанс за успех. Българинът отново направи някои великолепни отигравания, като 2 от тях веднага попаднаха сред най-добрите на деня.

Подобни статии

Top