Вижте историята на изчезналия Димо от Сопот

Десети ден няма и  следа от него

Десети ден няма следа от Димо Геров от Сопот. Негови близки разказаха, че Димо бил в гората и прибирал животни надолу. На слизане паднал и си ударил главата, а в резултат на удара си глътнал езика, пише ПБ Новинар.

Бил е открит припаднал до читалището в Сопот. Човек, който случайно минавал оттам, подал сигнал на спешния телефон 112. Линейка откарала Геров в болницата в Пловдив, откъдето той е избягал и оттогава е в неизвестност.

Човекът е контактен, няма психически проблеми, адекватен е. Няма яснота какво го е провокирало да избяга от здравното заведение. Не се знае също дали в него са личните му документи, нито дали носи мобилния си телефон. Първите четири дни устройството е давало свободно, след това е изключено, вероятно е паднала батерията му, разказват близките.

Димо Геров живее само с брат си, който е изключително притеснен за него. Полицията издирва изчезналия. Близките се притеснявант да не мму се е случило нещо лошо.

Димо няма пари в себе си, не е ясно къде е и дали може да се прибере сам в Сопот. Той е на 53 години, висок е 170 см, облечен е с военна шуба и има рана на главата от удара.

Близките молят, ако някой го забележи или има някаква информация за него, да се свърже с брат му на телефон 0885143763 (Цветан Геров).

Подобни статии

Top