Вижте как една невинна грешка спаси живота на дете (СНИМКИ)

Съобщение изпратено на грешния човек спаси малко дете от коварна болест

Всичко започва когато момиче на име Сид си търси нов тоалет. Тя се снима с една от роклите, които си е харесала, за да ги изпрати на своя приятелка и така да се посъветва дали да купи роклята.

При изпращането на снимките в съобщение, Сид бърка номера и вместо на своята приятелка, ги изпраща на напълно непознат мъж.

Получателят – Тони е баща на шест деца. Той се изненадва от съобщението, което получава, но решава все пак да отговори.

Ето какво пише бащата до момичето търсещо моден съвет от приятелка:

„Сигурен съм, че това съобщение е предназначено за някой друг. Съпругата ми в момента не е у дома и не мога да ти дам женско мнение. Но децата ми мислят, че изглеждаш зашеметяващо в роклята! Определено трябва да си я купиш.“

Към съобщението Тони прилага и снимка на пет от децата си, които с вдигнат палец показват, че Сид наистина им е харесала в роклята.

На снимката не присъства най-малкия син на Тони – Кайслер, които по това време е бил в болницата с майка си. Малко пъ-късно става ясно, че детето е болно от рак и на семейството е необходима не малка сума пари за лечението му.

Сид разказва историята на последователите си в социалните мрежи. Вестник „The Sun“ сподели тази история в Twitter и така тя доби голя ма популярност.

Когато последователите на Сид и други потребители в Twitter събират около 3 000 долара, които много помагат на семейството на Тони за лечението на най-малкото им дете.

Ето така една любезна реакция към грешката на едно момиче е довела до спасяването на живота на едно дете.

 

Подобни статии

Top