Вижте как измамница краде пари от заведения в Пловдив (ВИДЕО)

Жената ограбвала квартални заведения и магазинчета

Жена измами барманка в заведение на центъра по схемата „Може ли да ми развалите едни пари?“, съобщава NOVA. Служителката така й ги разваля, че измамничката си тръгва по-богата.

Жената, която прилага измамната схема е на видима възраст около 50 години, с добър външен вид и обикаля предимно малки търговски обекти като квартални магазини, сергии и павилиони за закуски.

Преди дни обаче се насочва към кафене на един от оживените булеварди в Пловдив. Влизайки, тя отива към барманката иска да й развалят пари, защото нямала да върне на клиент.

„Жената влезе от вратата с думите: Колежке, моля те дай ми дребни, нямам абсолютно никакви и не мога да върна. А тя не ни е никаква колежка, но оттам започва цялата заблуда. Барманката й отговаря, че има много дребни и започва да брои пари“, разказва управителката на заведението.

След това измамницата моли за торбичка и най-нагло слага парите в нея и си тръгва от кафенето. С дребните пари тя прибира и едрата банкнотата, която разваля.

Когато барманката й казва: „Ама чакай малко, дай ми парите!“, измамницата й отвръща, че ще се върне след малко. Докато барманката реагира и хукне след нея, тя се е отдалечила и хуква да бяга.

От полицията съобщиха, че при тях са постъпили няколко сигнала от потърпевши търговци. В момента се извършва проверка. Записите от камерите са иззети и жената се издирва.

Търговците обаче разпространиха кадрите в социалните мрежи, за да предупредят колегите си да бъдат изключително внимателни, когато въпросната жена влезе в техните търговски обекти.

Подобни статии

Top