Вижте какъв е секс стилът ви според зодията

Ако досега не сте могли да определите стила си, то този хороскоп ще ви помогне, като очертае най-характерните особености на секс стиловете според зодията. Ще узнаете дали сте секс машина, или истинска катастрофа в леглото. Или поне какво вещаят за вас звездите.

ОВЕН

Подпалвачът

Сексът е състезателен спорт за овните. Те се състезават постоянно – със себе си, с партньора си, способни са да ви отведат до Луната и обратно по време на секс. Готови са на всичко в името на насладата. Според звездите, в леглото те са направлявани от главата, затова за да ги съблазните наблегнете на меката част на ухото, масажирайте скалпа или просто започнете разгорещен скандал с овена – и това действа като афродизиак за тях!

ТЕЛЕЦ

Пристрастеният към секса

Телците обичат всичко по много – храната, съня, удоволствията и секса, разбира се! Телците са агресивни любители на спалнята. Изключителни майстори на целувката са! Използват всичките 5 сетива, за да доставят наслада и самите те да се насладят на усещането.
За да впечатлите Телеца, не трябва да бъдете арогантни. Пригответе му вкусна вечеря, съчетайте експлозия от вкусове и аромати, направете обстановката романтична и Телецът ще ви възнагради с умопомрачаващ секс!

БЛИЗНАЦИ

Секс картечницата

Ако се възбуждате от мръсни приказки и телефонен секс, значи Близнаците са точният избор за вас! Управлявани от Меркурий, богът на комуникацията, Близнаците знаят как да използват устата си в заседателната зала и в спалнята.
Ако сте се прицелили в Близнаците, знайте, че ви очаква секс на необичайни места, с голям риск да ви хванат. Но близнаците се отегчават лесно, така че трябва да поддържате интереса им с ролеви игри и напрежение.

РАК

Чувствителният ревльо

Пригответе се за интензивно чувствено пътуване с Рак, но се подгответе и за рев след любовната игра. А след сватбени предложения – задължително! Досущ като истинските раци, представителите на тази зодия трудно допускат околните в черупката си, но вкусите ли месото им, ще разберете, че са разкошно предястие!
С Раците вие трябва да вземете юздите в свои ръце. Те обичат да бъдат управлявани, доминирани, така са най-отдадени.

1 2 3

Подобни статии

Top