Вижте каква наистина е палавата Джени Суши! (СНИМКА И ВИДЕО)

Репортерката е повече известна като майсторката на голото суши, ето как се запознава с Кобрата и как купонясва с брат му Тервел след победите им

„Няма паника. Имаме достатъчно факти, с които да докажем истинската история, а не тази, която се представя в момента“,  това каза пред bTV мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев. Той се закани, че съвсем скоро наяве ще излязат подробности за отношенията между българския боксьор и репортерката Джени Суши, които са много интересни.

„Решение на комисията няма. Това са административни мерки, които тепърва ще се разглеждат. Всеки има дума, всеки има глас, ние сме в Америка. Видяхте какво стана с девойката. Тя използва своите права. Тепърва ще излязат много факти. Не съм участвал в тези картини, така че тя да си прави сметката. Тепърва нейната история ще бъде разгледана“, заяви Гоцев.

Джени Суши не отрече, че е била на партито на българските боксьори след победана на Кобрата над Богдан Дину. По думите й обаче, тя искала само да вземе още интервюта от други спортисти. Според Пулев, журналистката е показала интимност с други мъже.

„Временно му е отнет лиценза. Ще има изслушване след няколко седмици. Няма паника. Изслушването е резонно, двете страни ще представят фактите си. Имаме достатъчно факти да надделеем и да покажем на света истинската история, а не тази, която се представя в момента. Стегнете си коланите, ще бъде доста интересно. Тези факти ще излязат когато е време, сега не е. Кубрат Пулев може да се състезава в цял свят, България и Америка, след като излезе всичко наяве“, заяви Гоцев.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#susheart 🍣❤️ the best #nakedsushi #models #jennysushe #lifestyle #eventplanner #queenofnakedsushi

Публикация, споделена от Jenny Sushe (@sushe.art) на

bTV показа снимка от купона на братя Пулеви и компанията им след като и двамата се поздравиха с победи на гала вечерта в „Хангара“. На нея ясно се вижда, че Суши е седнала до Тервел Пулев и се весели без никакво стеснение.

Американската медията Fino Boxing пък пусна в мрежата видео, на което Кубрат Пулев се снима с български фенове, а Джен Суши се запознава с него и го моли за интервю. Българинът учтиво отговаря, че това ще стане след 10 минути.

Професията Джени Суши е „инфлуенсър“ в социалните медии, а най-вече е позната като майсторката на голото суши. Сигурно се досещате какво още се предлага на тези голи партита в Калифорния.

Снимки: bTV, инстаграм

Подобни статии

Top