Вижте колко печели една проститутка

Проститутка разказа какви приходи има и какво търсят от нея женените мъже

23-годишната австралийка Джес Джонс отдавна си е купила прекрасно жилище и луксозен автомобил. Ако се чудите как 23-годишно момиче може да си го позволи, то трябва да знаете, че само час в нейната компания струва 5 000 австралийски долара.

Джес Джонс (истинското име на момичето е променено) започнала работа като компаньонка преди две години, когато се запознала с представители на дадените услуги в рамките на бизнес форум.

По-рано момичето е работило като продавачка, но винаги е обичало парите, затова не е изпитвала никакви угризения на съвестта, започвайки новата си професия.

Въпреки това Джес и до днес продължава да крие от семейството си и приятелите си, че изкарва прехраната си като елитна компаньонка.

Мъжете плащат на Джонс по 5 000 австралийски долара за час, при това в услугите ú не винаги влизат интимни ласки.

Тя се е съгласила да разкаже своята история по канал 9Honey само при условие, че анонимността ú бъде запазена.

Момичето признава, че по-голямата част от парите си харчи за дизайнерски дрехи и обувки, както и за посещения в салони за красота и скъпа козметика.

Сред клиентите на Джес са богати мъже – бизнесмени, юристи.

Работници от средната класа просто не могат да си я позволят.

„Мога да печеля между 10 000 и 25 000 долара на седмица – в зависимост от продължителността на услугите.“, казва Джонс.

Най-често клиентите на Джес са женени мъже. Те обаче не винаги търсят интимност с момичето. Някои просто искат тя да прекара време с тях. Да отидат с нея на ресторант или да посетят парти.

Мъжете признавали, че компанията на красавицата ги карала да се чувстват по-уверени в себе си.

Въпреки анонимността, съпругите на някои от клиентите понякога разбират за Джес. Често те вдигат скандали и заплашват момичето, но това не я спира.

Джес Джонс признава, че засега не възнамерява да се отказва от кариерата си. Тя ще продължава да е компаньонка, докато външният ú вид го позволява.

Източник: zajenata.bg

Подобни статии

Top