Вижте кой е убитият във фермата в Казанлъшко - DC news

Вижте кой е убитият във фермата в Казанлъшко

Прокуратурата разследва случая

47-годишен пастир е застреляният във фермата край казанлъшкото село Енина. Това съобщава сайтът Kazanlak.com.

Убийството е извършено снощи. Мъжът е открит прострелян в главата с огнестрелно оръжие.

По първоначални данни има заподозрян извършител на престъплението, но не е ясно дали е задържан. Припомняме, че според NOVA за убийството са задържани трима души.

Застреляха работник в козеферма в Казанлъшко (СНИМКИ/ВИДЕО)

Според жители на селото убитият пастир имал афера със съпругата на собственика на фермата, в която работил. Енинци твърдят, че извършител на убийството е именно собственикът, но информацията не е потвърдена.

Преди минути от Окръжна прокуратура – Стара Загора съобщиха, че наблюдават досъдебно производство за това, че на 20.04.2022 г. в землището на с. Енина, общ. Казанлък, обл. Стара Загора, в местността „Крушите“, в постройка, изградена до козарник, умишлено е бил умъртвен А.Л., на 47 г. – престъпление по чл. 115, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Днес, 20 април 2022 г., в 9,49 часа е бил подаден сигнал на тел. 112, като на място са пристигнали полицейски и разследващи екипи. Установено е, че пострадалият А.Л. е бил с огнестрелна рана в областта на главата.

По делото се извършват активни процесуално-следствени действия, насочени към установяване на извършителя на деянието. Те продължават и в момента под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора.

Снимка: БГНЕС
Top