Вижте мъжа, арестуван заради убитата Десислава Стоянова! (СНИМКИ)

Мъжът е бивш военен

Арестуваният в Северна България е Светослав Каменов Каменов, съобщи БЛИЦ, като се позова на разследващи.

Мъжът е бивш военен. Той е бил уволнен от карловската бригада преди няколко години, заради психически отклонения. Бил е на мисия зад граница и след като се е върнал от там, е имал проблеми, твърдят запознати.

След като е бил освободен от армията, Светослав се е обаждал в полицията и съобщавал, че в ДСК в Карлово има поставена бомба.

Мъжът е имал отношения с военнослужещата Десислава Стоянова. Според БЛИЦ тя е била забъркана в множество любовни афери. Една от последните ѝ любови бил висш военен от карловската бригада. Нейни колеги са забелязвали мъжът да я качва в луксозната си кола.

Междувременно Стоянова е имала връзка и с турчин, а също и с Каменов, за който се предполага, че я е убил.

Любовник е убил изчезналата военнослужеща, заради ревност (СНИМКИ)

Двойнственият живот на 40-годишната жена от няколко дни постави в шах колегите и приятелите ѝ, пред които се е представяла за скромна, добавя БЛИЦ. Именно информацията, че е имала връзки с различни мъже е насочила още в началото разследването към любовна версия.

Преди години съпругът на Десислава – офицер от карловското поделение, от когото тя имала дете, се е разделил с нея. При разводът синът им е присъден на бащата.

Снимки: Фейсбук

Подобни статии

Top