Вижте най-доброто от победата на Гришо над Чорич (ВИДЕО)

Победата ми над Федерер значи много за мен, но най-важният ми мач на US Open бе срещу Андреа Сепи, заяви българинът, който се засече с Мария Шарапова

Българинът Григор Димитров говори веднага след успеха си над Борна Чорич на четвъртфиналите в демонстративния турнир Kooyong Classic. Гришо призна, че победата над Роджър Федерер значи много за него, но на US Open най-важният му мач е бил изигран срещу Андреа Сепи.

„Опитвам се да се фокусирам върху нещата, които зависят от мен. Атмосферните условия не са за тях. Обичам да съм в Австралия преди Australian Open. Винаги започвам сезона тук и опитвам да остана позитивен. Трябва да работя върху още неща и смятам, че може да се представям още по-добре.

Победата срещу Роджър Федерер е много хубава. Сега го срещнах в Ню Йорк и го победих, което е страхотно. Най-трудният мач за мен тогава бе срещу Андреа Сепи – това бе мачът на сезона. Знаех, че ако бия няколко пъти поред, то това ще ми помогне, затова мачът със Сепи бе ключов“, призна Гришо.

Той се засече с бившата си приятелка Мария Шарапова. Рускинята спечели мача си срещу  7:6, (7:4), 5:5 срещу германския талант Лаура Зигемунд.

Появата на първата ни ракета стана повод Мария Шарапова да се пошегува в ефир с жълтите къси панталони на Димитров, който попита рускинята дали ѝ харесват:

„Никак“, отвърна Шарапова, а после се разсмя, след като и Григор каза, че не му допадат и на него.

 

Подобни статии

Top