Вижте официалното представяне на Георги Дерменджиев (ВИДЕО)

Националният селекционер обяви „легионерите“ за мача с Чехия, играем контрола с Парагвай на 14 ноември

Българският национален отбор по футбол ще приеме Парагвай в приятелски двубой на 14 ноември. Мачът, който ще е официален дебют на Георги Дерменджиев и щаба му начело на „лъвовете“, ще се играе на ст. „Васил Левски“ в София от 19:00 часа.

Три дни по-късно, отново в София, представителният ни тим ще изиграе и последния си двубой от квалификациите за Евро 2020 срещу Чехия.

Селекционерът на българския национален отбор Георги Дерменджиев обяви списък с 8 футболисти, състезаващи се в чужбина, за мача с чехите. За първи път след преминаването си от ЦСКА в румънския ФКСБ е повикан защитникът Божидар Чорбаджийски.

Повиквателни за двубоя получиха Ивелин Попов (Ростов, Русия), Кирил Десподов (Щурм, Австрия), Страхил Попов (Касъмпаша, Турция), Васил Божиков (Слован Братислава, Словакия), Георги Костадинов (Арсенал Тула, Русия), Симеон Славчев (Карабах, Азербайджан), Божидар Краев (Жил Висенте , Португалия), Божидар Чорбаджийски (ФКСБ, Румъния).

Списъкът ще бъде допълнен с играчи от българското първенство в началото на другата седмица.

В екипа на Дерменджиев влизат помощниците му Неделчо Матушев, легендата на Левски Елин Топузаков и Любомир Шейтанов, който ще тренира вратарите на България.

Подобни статии

Top