Вижте откритата тренировка на Кубрат Пулев и Хюи Фюри (СНИМКИ И ВИДЕО)

За мен Фюри е просто едно препятствие преди големия мач, безразличен ми е, заяви Кобрата

„Не мога да ви видя всички, но искам да ви благодаря, че сте дошли тук днес. Искам да ви поканя да ни подкрепите и на самата битка, където ще се реши всичко. Това е тренировката, всички се интересуват от битката. Хюи Фюри е готов, тук е да търси слабите места на Кубрат Пулев. Ние сме организирани и ще покажем, че сме готови. Благодаря ви”, сподели Тервел след демо тренировката си с Михаил Таков. Именно той ще бъде в ъгъла на по-малкия брат Пулев по време на двубоя му с Алесандро Бруцезе в събота, като по-рано днес Тервел обяви прекратяването на отношенията си с Борислав Бояджиев.

След “олимпийското момче” на ринга излезе и Хюи Фюри, който веднага сложи ръкавиците си и започна да редува удари срещу “лапите” на треньора си и баща Питър. След това той също поздрави феновете накратко, за да освободи сцената на Кобрата.

“Това е съвсем лека презентация, няма да ви отегчаваме, нека всеки, който иска, да присъства в залата и да се наслаждава на нашия мач. Противникът е много подготвен, в България сме и трябва да победя, естественото. Трябва да победя, за да оправдая вашите очаквания, радвам се, когато трябва да се бия в България, защото ние не сме нещо по-малко от другите народи, а даже напротив. Обичам ви всички”, каза Пулев.

„Ще бъде труден мач, в който не се знае кой ще победи. Подготвен съм здраво и се надявам аз да бъда победителят. Ще бъде зрелищно шоу, което ще остане в историята, в спомените на всички. Играя пред родна публика, тежестта е голяма, но аз обичам предизвикателствата и се надявам да се справя с него.Толкова съм зареден, че нямам търпение да започне боя. За мен Фюри е просто едно препятствие, което трябва да преодолея. Безразличен ми е“, сподели още Кобрата след краткото открито занимание.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top