Вижте откритата тренировка на Тервел и звездите от боксовата гала в Пловдив (СНИМКИ И ВИДЕО)

Ули Вегнер – треньорът на Кубрат Пулев, счупи бедрена кост и ще посрещне празниците опериран

Всички звезди от боксовата гала-вечер, която ще се проведе на 14 декември в зала „Колодрума“ в Пловдив, направиха открита тренировка в МОЛ Пловдив Плаза. Тя се проведе пред погледите на стотици фенове на изграден боксов ринг.

На него освен Тервел Пулев и Дешон Уебстър излязоха още румънецът Богдан Дину, Игор Шевадзуцкий и Павло Кроленко от Украйна, Патрик Майлата от Нова Зеландия, Спас Генов, легендата Константин Семерджиев, известен като Коко Тайсъна.

Любителите бокса от Пловдив видяха и младия пловдивчанин Пенчо Цветков, възпитаник на Димитър Добрев – Мутата, както и чаровната българка Джоана Нуамеруе, която освен като професионален боксьор се изявява и като каскадьорка, дубльорка, модел и актриса.

Двубоят с Уебстър е под номер 15 за Тервел Пулев като професионален боксьор. Очакванията са това да бъде най-тежкото препятствие пред българина, който досега няма загуба. По време на мача в Пловдив участие ще има и Кубрат Пулев, който ще бъде секундант на своя брат.

В петък от 16:00 часа, отново в МОЛ-а ще се проведе и кантарът преди боксовата среща между Тервел Пулев и Дешон Уебстър.

В същото време стана ясно, че треньорът на Кобрата –  Ули Вегнер, е претърпял тежък инцидент. Той е паднал лошо и е счупил бедрена кост, вероятно ще бъде опериран още днес, съобщи германското издание „Билд“.

В последно време Ули Вегнер бе изправен пред множество проблеми извън боксовия ринг.

Първо недостоен начин бе уволнен от промоутърския агенция „Зауерланд“, след това води правен спор с работодателя си.

Не бе подновен и договорът му за наем на боксовата зала на „Олимпиащадион“ в Берлин, където в продължение на дълги години бе водил тренировки с боксьори, посочва изданието.

За Коледа Ули искаше да отиде със съпругата си Маргарет на пътуване с круизен кораб, но вероятно и това ще пропадне.

В началото на 2018 г. пък бе съобщено, че Ули Вегнер, се е разминал с тежка диагноза – рак на простатата.

Сега има да проведе нова битка – да се възстанови физически.

Подобни статии

Top