Вижте отзивите след мача Марица – Безие (ВИДЕО)

Шампионките ядосани и разочаровани от загубата, но отново се целят в победата – в последния мач от групата срещу Динамо (Казан)

„Ядосани сме, че не успяхме да спечелим двубоя. Имаше доза разколебаване в тайбрека, случиха се няколко грешки, рискувахме в атака и може би това наклони мача в тяхна полза. Това беше най-добрият ни мач от началото на сезона в Шампионска лига. Надявам се в двубоя срещу Динамо – Ак Барс (Казан) отново да играем добре и да вземем поне два гейма. Не ни достигна търпението в тайбрека. Това са грешките на младостта и напрежението, че играеш пред собствена публика. Израснахме и подобрихме играта доста от първия мач срещу Безие (Безие) във Франция“, заяви старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов след мача от Шампионска лига срещу френския Безие, загубен с 2:3 гейма.

„Малко не ни достигна да спечелим мача. Поздравявам моя отбор, борихме се доста. Причините са и много и малко, ще направим разбор и ще излезем още по-мотивирани за мача с Динамо“, заяви капитанката на Марица (Пловдив) Ивелина Монова.

„Играхме на приливи и отливи – единият гейм нивото ни падаше, а другия ни се вдигаше. Не можахме да поддържаме едно ниво и много ни е яд, защото малко не ни достигна. Добре се справихме в атака и при посрещане, но имахме доста непредизвикани грешки. Дадохме всичко от себе си, вложихме се максимално и разочарованието е голямо“, заяви диагоналът на Марица (Пловдив) Силвана Чаушева.

„Бяхме много близо до победата. Много съжаляваме, защото искахме да зарадваме пловдивските фенове. Накрая ни паднаха някои леки топки, които можехме да обработим по-добре. Атмосферата, желанието, играта ни беше коренно различна от предните мачове. Отново показахме, че надграждаме с всеки изминал мач. Няма как да не сме разочаровани. Имаше две – три леки ситуации, успяхме да се справим със силовите им атаки, бяхме подредени в защита, но разковничето беше в леките топки. Разликата от първия мач с Безие е огромна. Това беше позитивното в цялата ситуация, успяваме във всеки един мач да надграждаме, да стоим по-добре и да показваме по-красив волейбол“, заяви разпредерителката на Марица (Пловдив) Кристина Гунчева.

Подобни статии

Top