Вижте първата победа на Мико на Australian Open (ВИДЕО)

Ето кога пловдивчанинът и Вики Томова излизат за мачете си от втория кръг на квалификациите

Днешният ден бе повече от успешен за родните ни представители в Мелбърн, които стартират от квалификациите на първата за годината надпревара от Големия шлем. Димитър Кузманов и Виктория Томова откриха участието си на Australian Open с трисетови победи и в сряда предстои отново да излязат на корта в търсене на място в последния квалификационен кръг.

Мико, за когото успехът над Даниел Мазур бе дебютен такъв на „мейджър“ турнир, ще опита да повтори днешното си постижение и да постигне нова победа в „Мелбърн парк“, като негов следващ съперник ще бъде Тобиас Камке, намиращ се на 50 позиции зад пловдивчанина в световната класация. Двубоят помежду им е последен (пети) в програмата на корт 12 и очакваното му начало е не преди 08:30 часа българско време.

Корт 12 (начало 01:00 часа):

1. Хуан Пабло Гарияс – Гастао Елиас

2. Камила Рахимова – Виктория Касинцева

3. Александра Каданту-Игнатик – Ирина Бара

4. Яник Ханфман – Тим ван Рутховен

5. Димитър Кузманов – Тобиас Камке

За Вики това е поредно участие в пресявките на Откритото първенство на Австралия, където най-доброто ѝ класиране до този момент е достигането до първи кръг в основната схема през 2018-а. Утре първата ни ракета при дамите ще опита да направи втора крачка по пътя си към същинската част на надпреварата и ще премери сили световната №246 Кейти Суон. Двете ще се изправят за втори път една срещу друга в трети мач от програмата на корт 7, а срещата се очаква да стартира не преди 05:00 часа.

Корт 7 (начало 01:00 часа):

1. Марио Мартинес – Елиас Имер

2. Макс Пърсел – Иржи Лехецка

3. Виктория Томова – Кейти Суон

4. Юрий Родионов – Филип Хорански

5. Флавио Коболи – Зденек Колар

Източник: Tennis.bg

Подобни статии

Top