Вижте посланието на Нася Димитрова до всички българи!

Волейболната националка с безмилостен анализ на меркантилния свят, в който живеем, лишен от основни човешки ценности

Българската волейболна националка Нася Димитрова излезе с безпощаден анализ на народопсихологията и поведението на т.нар. модерен човек, особено по време на кризи като настоящата с пандемияята от коронавирус. Именно сега личат и истинските връзки и отношения между самите хора.

Шампионката и носителка на Купата на България с ВК Марица (Пловдив), която в момента е преотстъпена на елитния турски ПТТ Спор (Анкара), нарече съвременните хора „изискани лентяи“, които не са готови да дадат всичко от себе си заради връзката, свикнали всичко да им е лесно и след първото препятствие готови да вдигнат безпомощно ръце.

„Ние не търсим любов, ние търсим силни преживявания.  Искаме човек, с когото да излизаме и да се забавляваме, а не някой, който да ни разбира, дори когато мълчим. Прекарваме време заедно, но не създаваме спомени. Не искаме да живеем скучно. Не искаме партньор за цял живот, а просто такъв, с който да ни е добре тук и сега. А това е толкова временно… Когато страстта угасне, разбираме, че никой не ни е подготвил за обикновения живот. Ние не вярваме в прелестта на предсказуемостта, тъй като сме твърде заслепени от жаждата за приключения“, написа Нася Димитрова във Фейсбук.

Турското волейболно първенство също е спряно заради пандемията от COVID-19.

Подобни статии

Top