Вижте тези звезди и техните двойници

Според статистиката, има поне един човек в света, който поразително много прилича на вас

Ще ви покажем 16 обикновени хора и техните звездни двойници, чиято прилика е умопомрачителна.

Ще ги различите ли?

Адел

Елинор Хелбърг е фризьор и блогър от Швеция. След като тя публикува снимки в Instagram, последователите ù в социалната мрежа веднага я нарекоха „Близначката на Адел“.

Тейлър Суифт

Двойничката с най-впечатляваща прилика с Тейлър Суифт живее в Канзас, САЩ. Април Глория акцентира още повече на приликата си със звездата, подражавайки на нейния стил на гримиране.

Ариана Гранде

Джаки Васкес редовно е припознавана като поп певицата Ариана Гранде. Тя редовно е обграждана от фенове, които искат снимка със своя идол, без дори да подозират, че това не е популярната певица.

Ема Уотсън

Британският блогър Меган Флокхарт и любимата и актриса Ема Уотсън.

Меган Фокс

Бразилският модел Клаудия Аленде, е не по-малко привлекателна от двойничката си Меган Фокс.

Селена Гомес

Този красив модел от Малайзия се гордее с приликата си със Селена Гомес. Момичето вече е започнало собствена кариера и се снима във филм в родината си.

Бритни Спиърс

Майли Сайръс 

Подражавайки на стила ù, двойничката на Майли Сайръс вече има 30 000 последователи в Instagram.

Кейти Пери

Франческа Браун могат да я объркат дори най-големите фенове на Кейти Пери. Тази млада дама иска да започне актьорска кариера и се надява, че приликата ù с известната певица няма да обърка плановете ù

Одри Хепбърн

Двойничката на Одри Хепбърн, Шарлот Тай, се облича в ретро стил. Не е ясно дали го прави, за да подражава на голямата актриса или просто такъв и е стилът на обличани.

Кара Делевин

С дебели вежди и черти на лицето, Оливия Хердт изглежда точно като моделът и актриса Кара Делевин. Непопулярната двойничка живее в Уругвай, практикува йога и има свой канал в YouTube

1 2

Подобни статии

Top