Вижте това ВИДЕО и пазете децата си от педофили!

Вижте това ВИДЕО и пазете децата си от педофили!

Това видео е на СДВР.

То е качено във Фейсбук преди три дни (на 14 ноември), а до момента има 465 хиляди гледания и над 8 700 споделяния. Направено е по истинска история и е насочено към родителите, с идеята да предпазят децата си от посегателства в интернет пространството.

DCNEWS припомня случая:

Служители на сектор „Киберпрестъпност“ в ГДБОП

задържаха столичанина Б.И. /36 г./. Установено е, че мъжът е използвал целенасочено ресурсите на социалната мрежа „Facebook“ за осъществяване на контакти с малолетни момичета, които да склонява и изнудва към участия в порнографски представления, както и за обмен на материали с порнографско съдържание.

Той се е представял с фалшива самоличност на 15-годишно момиче.

Така, за около три месеца мъжът е добавил в профила си над 1 500 момичета на възраст от 12 до 15 години. Използвайки възрастта на децата и тяхната наивност и доверчивост, Б.И. умело манипулирал своите жертви да изпълняват извратените му желания.

Осъщественият арест е поредна успешна реализация на служителите от сектор „Киберпрестъпност“ в противодействието им срещу онлайн сексуалната експлоатация на деца.

През изминалите две седмици ГДБОП и колегите им

в регионалните структури проведоха още три операции на територията на страната, при които бяха установени и задържани лица за разпространение на материали, съдържащи сексуално насилие и сексуални извращения с деца на възраст между 1 и 9 години.

Подобни статии

Top