Вижте уникална карикатура на Васил Врачев и семейството му (СНИМКА)

Академик Бултекс 99 гостува без Адриян Секулов на Берое тази вечер

Президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев бе изненадан от семейството си няколко дни след 50-ия си рожден ден. С помощта на фейсбук апликация близките направиха уникална карикатура на цялата фамилия – в срядата Васил Врачев и съпругата му Катя, отдясно Васил Бачев, Анна Врачева и синът им Пламен, а отляво Петя Врачева и годеникът й Йордан Янков.

Именно Петя съвсем скоро ще направи баща си за втори път горд и млад дядо!

В същото време стана ясно, че Академик Бултекс 99 ще бъде без гарда Адриян Секулов в мача срещу Берое от поредния кръг в Националната баскетболна лига. Двубоят е тази вечер от 19:00 часа в Стара Загора. Секулов има проблеми с рамото, които му попречиха да вземе участие в предишния мач срещу Балкан и сега също няма да бъде на разположение на старши треньора Асен Николов. Всички останали играчи на пловдивския тим са на линия за двубоя.

След дългата пауза покрай участието на националния отбор в световните квалификации Академик Бутекс 99 отново влиза в сгъстен цикъл от мачове. В сряда пловдивчани гостуват на Кожув в последната си среща от редовния сезон на Балканската лига. В този турнир студентите вече си осигуриха участие във финалната четворка в началото на април в албанската столица Тирана.

Подобни статии

Top