Вижте звездите, съжалили за татусите си (СНИМКИ)

Вижте звездите, съжалили за татусите си (СНИМКИ)

Понякога знаменитостите също правят необмислени неща

– в това число и татуировки. Неочакваният порив да изрисуваш тялото си след време се обръща в разочарование. И тогава започват да се питат: да изтрием ли татуса или да го оставим?

Например, желанието да запечатаме на тялото си  името на половинката ни е коварно, тъй като не  е сигурно дали ще останем с този човек заедно, а татуировката остава завинаги.

Йероглифи, надписи, украшения и т.н. – вижте какви неудачни татуировки накараха тези звезди да съжалят за това, че са ги направили!

1. Меган Фокс

Знаехте ли, че красавицата Меган, дълго време е имала татуировка на легендарната Мерилин Монро? Сега обаче от нея е останал само лек контур. „Ще я махна. Мерилин е отрицателен персонаж, тъй като е страдала от личностно и биполярно разстройство. Не искам да привличам в живота си негативна енергия!“ – призна актрисата.

Учудващо е, че въобще е направила тази татуировка. Оказва се обаче, че първоначално Меган е изрисувала върху ръката си кинозвездата като предупреждение за това, че „не трябва да се позволява на киноиндустрията да се отнася лошо с теб и така да те пречупи“. Но, явно Фокс и Мерилин не са успели да съжителстват заедно.

2. Дженифър Лоурънс

„Защо да не си направя татуировка с формулата на водата?“ – си помислила Дженифер Лоурънс и се отправила към татуиста. Но след това всичко тръгнало наопаки. Формулата H2O излязла неправилно: цифрата 2 отишла по-високо от буквите, а не по-ниско. Е, да си признаем, че не всички сме били добре с химията в училище, но все пак става дума за татуировка… Все пак татуистът или самата Дженифър трябваше да видят в Google как се пише. Впрочем актрисата все пак решила да не махне татуировката – всъщност има и по-сбъркани татуси.

1 2 3

Подобни статии

Top