ВК Хебър благодари на Борис Халачев за действията му при инцидента с Драго Иванов

Стоян Самунев ще води пазарджиклии, а Иванов остава главен методист в школата на клуба

В официалната си Facebook страница, волейболен клуб Хебър (Пазарджик) благодари на мениджъра на Марица (Пловдив) Борис Халачев за действията му по време на инцидента с треньора Драган Иванов миналата седмица.

“Благодарим и на нашия приятел Борис Халачев, мениджър на ВК Марица (Пловдив), който се притече на помощ и не се отдели от треньора през цялото време”, се казва в съобщението.

По време на напрегнат полуфинален мач в мъжкия турнир за Купа България в четвъртък, пловдивският наставник на Хебър Иванов получи неочакван пристъп и се строполи на пода. Първи му помогнаха именно Халачев, който бързо извади езика на задушаващия се треньор, и статистикът на Хебър Айкут Айдън. Благодарение на тяхната намеса може би бе предотвратен най-лошият сценарий, а Драго Иванов вече е добре.

В същото време официално ВК Хебър ще бъде воден от Стоян Самунев, а в неговия щаб ще работят Николай Димитров и Илия Божков. Самунев поема поста именно от Драган Иванов, който остава главен методист в школата на клуба.

„За нас в Хебър нито един успех не е по-важен от здравето на играчите и на хората от щаба. Благодарим на Драго, че пое мъжкия отбор в труден момент. Той ще остане методист в школата на клуба“, съобщиха от Пазарджик.

„За предстоящите мачове Хебър ще бъде воден от Стоян Самунев, с щаб Николай Димитров и Илиян Божков“, допълват от клуба.

Подобни статии

Top