ВК Хебър започва защита на Купата на България

Първият мач на пазарджиклии от четвъртфиналите е срещу Левски

Старши треньорът на пазарджишкия Хебър Атанас Петров и един от най-опитните играчи в отбора – Тодор Алексиев, са с положителна настройка преди двубоите за Купата на България.

За трофея ще спорят осемте най-добри отбора у нас, като в потока на Хебър са Левски, Монтана и Ботев Луковит. Финалът, който ще определи носителят на Купата на България за 2020 година, е на 19 януари, неделя.

Първият мач е днес от 15:00 часа срещу ВК Левски.

„Тръгваме положително настроени, подготвени сме да играем качествен волейбол, мислим мач за мач. Също така сме сигурни, че имаме сили да вземем Купата – първо сме се концентрирали върху мача с Левски, един добър отбор, да ги отстраним и след това ще мислим за по-натам. Ще направим всичко възможно да запазим Купата“, сподели Петров.

„Отиваме с нагласа да играем най-добрия волейбол, който в момента може да покажем и да побеждаваме, защото това е важно. Ние влизаме винаги в ролята на фаворит, защото направихме доста добра селекция. Всеки един отбор ще иска да покаже най-доброто срещу нас, така че винаги ще е трудно, но ще гледаме да побеждаваме“, каза Алексиев.

За предстоящите срещи Хебър ще разчита и на новото си попълнение – един от най-добрите блокировачи не само у нас, но и в света, Теодор Тодоров.

Подобни статии

Top