ВК Марица започва в групите на ШЛ като гост на РК Кан

Ето пълната програма на „жълто-сините“ в група „Е“ на най-престижния женски волейболен клубен турнир

Българският волейболен първенец Марица (Пловдив) научи програмата по дни и часове на пет от шестте двубоя в Група „Е“ на Шампионската лига. Маричанки са в група с руския шампион Динамо (Москва), френския шампион РК Кан (Кан), където играе бившата волейболистка на шампионките Мира Тодорова, и Уралочка-НТМК (Екатеринбург, Русия).

Любопитно е, че, както и преди година, шампионките на България започват с гостуване на френския шампион. Тогава това бе Безие (Безие), а сега е Кан. Двубоят ще бъде на 19 ноември (вторник), от 21:30 часа в зала „Пале де Виктоар“ във френския средиземноморски град.

Първото домакинство на „жълто-сините“ в най-силния европейски клубен турнир ще бъде срещу Динамо на 27 ноември (сряда), от 18:30 часа в зала „Колодрума“ в Пловдив.

Следват две гостувания в Русия – на Уралочка на 17, 18 или 19 декември в единствената среща, за която все още не са обявени точни дата и час, и на Динамо на 23 януари (четвъртък), от 18:00 часа в Двореца на спорта „Динамо“ в Москва.

Шампионките на България завършват с две домакинства в „Колодрума“ – срещу Кан на 5 февруари (сряда), от 18:30 часа, и срещу Уралочка на 18 февруари (вторник), отново от 18:30.

Подобни статии

Top