„Включи квартала – театър в парка“ гостува тази вечер в район Южен

Отново театър в парка…

„Включи квартала – театър в парка“ е най-младият фестивал, част от Културния календар на Община Пловдив, който за втора година радва любителите на театъра, които нямат време или възможност да посещават салоните в центъра на града.

И през лято 2020,  пловдивчани имат възможността да се насладят на театър на открито, в шест големи парка в града под тепетата и да гледат  комедията „Мъжът на жена ми“ от Миро Гавран.

Постановката е дело на Мариус Куркински и в нея участват обичаните актьори  Мария Сапунджиева,  Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

С бурни аплодисменти, много смях и добро настроение премина първата вечер от фестивала „Включи квартала- театър в парка“, който в неделя гостува в район Тракия, в новия Ротари парк. Всички присъстващи се забавляваха искрено с уникалната комедия, а след края желаещите за снимка и автограф се наредиха на опашка, за да се докоснат до любимите си актьори.

Тази вечер  „Мъжът на жена ми“ гостува в Парк “ Белите брези“ , кв. „Кючук Париж“. Началото е в 20:30 часа. Входът е СВОБОДЕН! От почитателите на Мелпомена се иска да си донесат доброто настроение и нещо за сядане!

Ако искате да станете част от това невероятно изживяване, не пропускайте и следващите дати:

11 юли 2020 г. – Парк „Ружа“ , кв. Смирненски
19 юли 2020 г. – Парк „Рибница“ , кв. Кършияка
24 август 2020 г. – Парк „Бунарджик“
25 август 2020 г. – Парк „Каменица 2“

Началото е в 20:30 часа. Входът е СВОБОДЕН

Подобни статии

Top