Влади Ампов – Графа излиза на сцената на Античния театър тази вечер

Концертът е в рамките на лятното му турне Grafa Summer Tour

Тази вечер Влади Ампов – Графа излиза на Античния театър с поредния си зареждащ концерт в Пловдив. Певецът, създал едни от най-емблематичните и любими български песни през последните десетилетия, ще ги представи на феновете си в една емоционална и незабравима среща под звездното небе на града под тепетата.

Концертът е в рамките на лятното турне на Ампов – Grafa Summer Tour, което започна с грандиозен концерт в първия ден на лятото – 22 юни, в Бургас.

Много слънчеви аранжименти, парти елементи, изненадващи изпълнения на песни, които всички обичат, но не са очаквали да чуят, ще представят Графа и музикантите му на античната сцена. Това е третият поред концерт на Античния театър на певеца и както винаги всички билети за него са разпродадени, научи DCNEWS.

Очаква се на сцената да прозвучат парчетата от последната година  „Prime Time“, „Химера“ и „Ти грееш“, а също и много от емблематичните му песни и балади, които публиката очаква с нетърпение. Заедно с него на Античния ще излязат също музикантите Борислав Бояджиев – Борче, Александър Обретенов, Венци Трифонов, Краси Тодоров и Васил Крумов.

След концерта в  Пловдив остават още само два – утре (09.09) в Kino Cabana в столицата и на 17.09 в летен театър – Русe.

Подобни статии

Top