Владимир Кузюткин ще стиска палци на „жълто-сините“ днес

Бившият национален селекционер на България при жените пожела успех на Владимир Орлов и волейболистките му

Бившият селекционер на женския национален отбор на България Владимир Кузюткин пожела успех на Марица (Пловдив) в мачя с руския Уралочка-НТМК (Екатеринбург) в Шампионската лига. Легендарният руски треньор, световен шампион със Сборная през 2010 година, който живее в Екатеринбург, посети вчерашната тренировка на българските шампионки, а още при пристигането им ги навести и в хотела, посрещнат с удоволствие от наставника на маричанки Владимир Орлов, който бе част от неговия щаб начело на „лъвиците“.

„Уралочка е много силен отбор и не очаквам сензация в утрешния двубой“, коментира Кузюткин пред volleymaritza.bg. „Но мисля, че ще се получи мач, и ще викам за вас. Следя българския волейбол, познавам и работата на Володя Орлов, и знам, че Марица има какво да предложи. Проблемът при вас е, че нямате конкуренция във вътрешното първенство, докато Уралочка е изключително опитен тим.“

Освен че проведоха деветдесетминутна вечерна тренировка в Двореца на спортните игри (ДИВС), а по-рано разучаваха съперника на видео, пловдивчанки се насладиха и на падащия сняг, който превърна красивия Екатеринбург в приказна зимна картинка. Настроението е добро и оптимизъм относно изхода на мача не липсва.

Подобни статии

Top