Владимир Орлов: Трябваше да бъдем по-агресивни в атака (ВИДЕО)

Вижте реакциите след мача на маричанки с френския РК Кан

“Тежка загуба, като се има предвид, че загубихме третия гейм на седем точки. Въпреки всичко първият гейм беше много оспорван и ако го бяхме спечели, мачът щеше да се развие по съвсем друг начин. Успяхме да спечелим лесно втория гейм. В третия гейм се получи една голяма дупка. В едно нареждане загубихме страшно много точки и не успяхме да се върнем в играта. Трябваше да сме малко по-агресивни в атака. Имаме много добър показател при блокадите 12 за нас срещу 5 за тях. Естествено с този показател можехме да излезнем напред, ако бяхме атакували малко по-агресивно днес. Учим се в Шампионска лига”. Това заяви пред volleymaritza.bg старши-треньорът на Марица (Пловдив) Владимир Орлов след загубата от френския РК Кан (Кан) в Шампионската лига.

Вижте повече във видеото:

Мира Тодорова след победата над Марица: Този мач беше много специален

“За мен този мач беше много специален,” заяви пред volleymaritza.bg бившата волейболистка на Марица (Пловдив) и настояща на РК Кан (Кан) Мира Тодорова, след като френският шампион победи българския с 3:1 в мач от Група Е на Шампионската лига.

“Беше истинско удоволствие да играя срещу Марица. Наистина положихме доста големи усилия, за да успеем да спечелим мача. Отборът на Марица игра чудесно и ги поздравявам. Да, очаквам и мача в Пловдив. Досега не съм имала възможност да играя в Колодрума и нямам търпение. Със сигурност ще има голяма битка и ще ни е доста по-трудно. В Шампионската лига няма леки мачове и, ако искаме да имаме успех, трябва да работим доста.”

Вижте още във видеото:

Подобни статии

Top