Влаковете се движат със закъснение, затвориха подлезите - DC news

Влаковете се движат със закъснение, затвориха подлезите

Кризисен щаб бистри как да се справи с пораженията от дъжда

Изгоряха стрелки на жп гара Пловдив заради късо съединение от проливните дъждове. Заради това влаковете се управляват на ръчен режим и се движат със закъснение, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив.

В полицията е постъпила и информация за неработещи светофарни уредби и по разпореждане на директора на пловдивската полиция ст. комисар Атанас Илков на големите кръстовища полицейски екипи регулират ръчно движението до отстраняване на аварията.

Над 20 патрулни автомобила на ОДМВР – Пловдив са разположени по невралгичните точки в града. Там има и дежурни екипи на ОП „Чистота“ и почистващата фирма КМД.

Усложнено е състоянието и са затворени за движение подлезите на Скобелева майка и ул. Гладстон“, бул. „Марица-юг“ под моста на УХТ, железния мост на бул. „Васил Априлов“, бул. „Шести септември“ преди моста на Адата до „Макдоналдс“, бул. „Найчо Цанов“, части от бул. „Санкт Петербург“, бул. „Освобождение“ в „Тракия“ до военните поделения, Коматевско шосе, участъци от бул. „Христо Ботев“ от Сточна гара до бул. „Източен“.

1 2

Подобни статии

Top