Влюбена сте, но не го бива в леглото

Срещнали се невероятен мъж, за когото мислите, че може да се окаже вашата сродна душа. Във всяко едно отношение сте един за друг – имате общи интереси, забавно ви е заедно, обича ви, обгрижва ви, с приятна външност и добра работа е. Но… в леглото хич го няма!

Това е истински кошмар, особено когато сте се влюбили преди да разберете колко е нескопосан в леглото.

Не искате да се разделяте, но ситуацията в леглото не ви устройва.

Вижте няколко начина, с които да се опитате да промените положението:

Комуникацията е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

В началото, когато все още не се познавате много не е добра идея да започвате директно с деликатните въпроси. Подходете по заобиколен начин, за да разберете дали пък няма някаква особена причина нещата да не се получават както трябва. Възможно е да не е бил с жена от твърде дълго време или да не е много опитен в сексуално отношение и това по някакъв начин да е повлияло на самоувереността му.

Напълно възможно е да има и някакъв физически проблем, за който не е посмял да ви каже, а именно той пречи за доброто представяне в леглото. А ако се укаже, че все пак проблем има, но той е психологически, изслушайте го. Проявете разбиране и му вдъхнете кураж – ако наистина го обичате.

Не бягайте от трудния разговор

Ако след проведения разговор нищо не се промени и всичко си върви по старо му, че дори отива и към по-зле, то тогава поговорете пак по-сериозно. Ако искате отношенията ви да продължат, то този момент е неизбежен.

Сексът не е всичко, но ако той е незадоволителен, то това рано или късно ще даде пагубно отражение върху бъдещите ви отношения.

Играчки за възрастни

Ако мъжът има еректилна дисфункция задължително трябва да се консултира със специалист, който да назначи съответните медикаменти.

Но не разчитайте само на медицината, секс играчките са добър избор и с тяхна помощ може да се справите с неудобството. Те определено ще ви разпалят въображението и ще ви предразположат да се отпуснете максимално в сексуално отношение.

Разбира се, за да използвате подобни атрибути и двамата трябва да сте съгласни, в противен случай сексът пак няма да върви.

Насочвайте го

Няма друг, които да познава по-добре вашето тяло и да знае всички ваши желания от самата вас. Ако той не успява да напипа ерогенните ви зони – ами покажете му ги! Насочвайте го да ви докосва точно там където ви харесва най-много. Така със сигурност ще повишите градуса на сексуалния акт и ще се доближите една крачка до физическата наслада.

Наблегнете на еротиката

Опитайте понякога да разнообразявате с нещо по-нестандартно. Еротично бельо, стриптийз, ново място за секс, палава книга, която да прочетете и двамата или някой филм с добър пример.

Не симулирайте

Никога не се преструвайте, че чак толкова много ви е харесало, особено ако това изобщо не е така. Преструването, че получавате оргазъм може да го подведе, че върви в правилна посока и той да продължи да действа в същата посока. Симулирането със сигурност няма да ви реши проблемите в леглото, има и други начини да му повдигнете самочувствието.

Разкарайте го – КРАЕН ВАРИАНТ

Това е твърде краен вариант, но ако нищо не е променило положението и вие продължавате да сте все така незадоволена сексуално, то това ще окаже влияние и върху цялостните ви отношения.

Ако ви е приятно заедно и всичко върви, но не и секса, то трябва да знаете, че това не е връзка, а просто едно по особено приятелство, което най-вероятно не го очаква никак красив край. Ако под завивките не ви е приятно, но продължите връзката, то просто ще заредите една бомба със закъснител, която не е се знае кога точно ще избухне. Но е абсолютно сигурно, че рано или късно ще избухне и ще помете отношенията ви!

Подобни статии

Top