Внимание! Опасна шахта на бул. „6-ти септември“ (СНИМКИ)

Опасна шахта грози пешеходци и шофьори

на бул. „6-ти септември“, точно срещу СУ „Любен Каравелов“. За това сигнализира читателка на DCNEWS. Диана Стойнова ни изпрати снимки от мястото, с молба да ги публикуваме. Ето какво пише читателката:

„Здравейте,

От няколко дни дъждоприемна шахта без капак заплашва минувачите и шофьорите по бул. „6-ти септември“ срещу училище „Любен Каравелов“. Тя се намира в края на паркинг до строеж на нова сграда. Заради строежа тротоар в района почти няма, а за да се стъпи на малкото останали тротоарни плочки, трябва да се мине именно през тази шахта.

Страшно е не само да се минава вечер, когато почти не се вижда, но и през деня, тъй като зее като огромна дупка. А оттук минават и деца заради близкото училище. Има опасност и за колите, тъй като някой шофьор може да мине точно отгоре.

Това не е единствената шахта в лошо състояние на булеварда. Малко по-нататък – след пешеходната пътека, също има дъждарки, които са хлътнали под нивото на асфалта, а отсреща, капакът на една от шахтите е изронен.

Колко време трябва да мине, за да оправят тези нередности и трябва ли да си счупи някой крак или ръка, та едва тогава да се вземат мерки?

С уважение: Диана Стойнова.

Благодарим на г-жа Стойнова, DCNEWS ще изпрати сигнала до ОП „Чистота“.

Ако и вие станете свидетели на подобни нередности, изпратете сигнал на dcnews.bg@gmail.com или на нашата Фейсбук страница. 

Подобни статии

Top