Внимание! Пускат 10 хиляди фалшиви билети за финала!

Целта била масово заразяване с COVID-19, както и създаването на безредици по трибуните

От вчера се печатат фалшиви билети в огромни количества за финалната среща за Купата на България на националния стадион „Васил Левски“. Такъв  сигнал са получили в агенция ПИК.

Властите взеха решение мачът тази вечер от 19:15 часа между ЦСКА и Локомотив (Пловдив) да се играе пред 12 000 зрители.

В сигналът се посочва, че ще бъдат напечатани допълнителни 10 000 пропуска.

Като се твърди, че охранители, които трябва да проверяват билетите, ще съдействат, за да могат фенове с фалшифицирани хартийки да влизат безпрепятствено.

Както е известно, по-рано през годината, се появиха редица мнения, че двубоят Аталанта (Бергамо) – Валенсия в Милано, проведен пред огромен брой зрители, е една от причините за жестоката коронавирус пандемия, която се разрази в последствие в Италия и Испания.

Това е опит мачът между ЦСКА и Локомотив (Пд) да се превърне, вместо във футболен празник, в събитие, застрашаващо в голяма степен здравето на българите, посочва медията.

Полицията ще има доста проблеми с фенове, особено такива на ЦСКА, които останаха без билети за финала за Купата на България, добавя „24 часа“.

Въпреки това хиляди смятат да се съберат в центъра на София, за да участват в евентуалния празник и спечелен трофей от „червените“.

Не са изключени и опити да бъдат щурмувани вратите на „Васил Левски“, за да се влезе вътре.

Има и призиви да не се вземат от маските, които ще се раздават от професионалната лига на входовете, защото единствената им цел била да се броят хората и като свършат, да не бъдат пускани повече вътре.

Интересът на феновете на ЦСКА надхвърля многократно иначе разрешените 6000 пропуска за срещата.

Подобни статии

Top