Водещата Александра Кръстева се омъжи (СНИМКИ)

Тя и половинката й Владислав Стоянов си казаха заветното „Да!“ на брега на морето

Водещата на „Тази събота и неделя“ Александра Кръстева каза днес „Да!“ на половинката си Владислав Стоянов на церемония в тесен кръг на брега на морето.

Двамата се врекоха пред Бог във вековната църква „Успение Богородично“ в Царево и в присъствието на специален за тях свещеник, който при запознанството си с двойката преди две години им казал, че един ден ще ги венчае.

„Бях по работа в района, Влади беше с мен и се запознахме с отец Стоян. Вечеряхме заедно, говорихме си и той накрая каза – някой ден вие ще се ожените при мен. В известен смисъл ни нарече и така и стана. Църквата е изключително красива, на над 300 години е, на малък полуостров в морето, заобиколена от вода… А ние и двамата обичаме морето“, споделя чаровната водеща за сайта ladyzone.bg.

Нежната и ефирна рокля на булката е на българската марка Fede с дизайнер Вяра Лазарова.

„Изключително мила дама е. Съобрази се много с мен и нещата, които исках да промени в роклята – бяха много леки промени, но все пак за моята височина и мерки“, разказва Алекс.

Това е първата рокля, която тя харесва, и то онлайн, и въпреки няколкото проби на други рокли, се връща на нея. Воалът пък е подарък от дизайнерката.

„Изненадващо мил жест, много ме трогна“, сподели водещата.

Тя е категорична, че е срещнала любовта на живота си: „Любов от пръв поглед не беше, но беше от втори. Влюбихме се в честните думи, във възприятието си към света, в осъзнатостта на живота до тук и във вярата, че най-доброто си го правиш и предстои“.

„Любовта е лека и ефирна, не се бори за надмощие, внимава какво говори и умее да слуша. Тя е грижа, търпение, вяра и подкрепа. Нежност. Любов е човекът до теб да е и най-добрият ти приятел, и най-желаният човек“, казва още Алекс.

Снимки: Личен архив/ladyzone.bg

Подобни статии

Top