Воеводите в Общинския съвет питат кмета за Бетонния мост

Питането ще бъде внесено на сесията утре

Воеводите в Общинския съвет внасят питане за съдбата на Бетонния мост. Ето какво гласи то:

Уважаеми г-н Димитров,

Наскоро новият областен управител на Област Пловдив г-жа Дани Каназирева даде пресконференция относно възловата транспортна връзка в Пловдив, позната като Бетонния мост. Като изключим фактите, които всички пловдивчани знаят, не беше казано нищо ново, а само, че ще се настоява „нещата да се оправят“. След предизборните обещания от различните политически сили обаче е време да се говори обективно и ясно по темата.

Пловдивчани обаче се нуждаят от достоверна и актуална информация за бъдещето на това основно и необходимо пътно съоръжение. Аз, като човек, който живее и работи в Пловдив, а и ВМРО, като отговорна организация, истински се интересуваме от съдбата на пътното съоръжение осигуряващо връзката между районите „Южен“ и „Централен“. В тази връзка поставяме няколко изключително важни въпроса, на които желаем да получим бърз, точен, своевременен и еднозначен отговор.

Уважаеми г-н Димитров,

Съгласно чл. 80, ал. 1 от Правилника за организацията и дейността на Пловдивски общински съвет и във връзка с гореописаното,  Ви отправям следното питане:

1 2

Подобни статии

Top