Връчват наградите на БГ Радио с официална церемония в Колодрума

Изнесен ефир на БГ Радио днес – 17 юли, в Пловдив

Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 – най-ценните статуетки, мерна единица за успех и фен база на българската музикална сцена, ще бъдат връчени тази вечер на официална и пищна церемония в пловдивската зала „Колодрума“. Слушателското гласуване на сайта на медията, което определя победителите в 10-те категории на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 ще приключи вчера – на 16 юли.

Днес от 12:00 до 18:00ч. водещите на БГ Радио – Симо, Боги и Деси подготвят много специален изнесен ефир от Пловдив. Ще има много интервюта с изпълнители и участници от сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио 2021, които ще повдигат завесата на подготовката за шоуто.

Годишните музикални награди на БГ Радио са най-голямото и най-чаканото музикално събитие за българска поп и рок музика в България през последните 20 години. Церемонията тази година ще се проведе на 17 юли от 20.00 часа в зала Колодрум, Пловдив и обещава да бъде едно от най – зрелищните и вълнуващи събития за 2021 г.

Традиционно на церемонията се връчват отличия за постижения за изминалата година, а наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио чрез гласуване на сайта на медията.

На сцената в“Колодрума“ ще се качат някой от най-обичаните и популярни лица на българската музика и шоубизнес. Публиката ще има възможност да чуе за първи път на живо най-новите български поп и рок хитове.

Като водещ на Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 се завръща Део, който ще бъде домакин на церемонията за шести път, а негова партньорка ще бъде Поли Генова. Дони и Момчил ще открият с ударно шоу. Най-новите си песни ще представят Mиро, Любо Киров, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, 4 Magic, Pavell & Venci Venc’, DARA, Михаела Маринова, Графа, WOSH MC, FEEL, Михаела Филева, Виктория, Невена Цонева, Камен Воденичаров и СкандаУ. P.I.F. ще направят едно много специално изпълнение, което обещава да бъде един от най – емоционалните моменти в звездната вечер.

Носителите на наградата БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова, която е символ на изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика – „Тоника СВ“ и Стефан Диомов, ще представят също едно много специално изпълнени с някой от най-емблематичните и обичани песни.

Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 се реализират с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 година, както и с подкрепата на Vivacom, EasyCredit и NESCAFÉ® Dolce Gusto.

Подобни статии

Top