Връчват знак за качество на СЕ на Младежкия център в Пловдив

Ще се проведе и Младежки форум

Младежки форум „Истина или предизвикателство“ е поредното събитие на Младежки център Пловдив, насочено към разширяване на кръгозора на младите, тяхното усъвършенстване като личности и даващо им нови знания и умения. Днес и утре младите хора ще имат възможността да научат истини за стереотипите, предразсъдъците, дискриминацията, общуването, партньорствата, екипната работа, безопасното сърфиране в интернет.

Участниците ще бъдат предизвикани от едни от най-добрите професионалисти в България да мислят извън кутията, да създават идеи и проекти и да ги презентират успешно в интернет. Ще има и томбола с награда за 5 от най-активните младежи, посетили всички лекции и обучения- Летен младежки кемп в Шабла.

Награда за Младежкия център

Важна част от събитието ще бъде награждаването на Младежки център Пловдив със Знак за качество на Съвета на Европа. Това е важно признание за работата на центъра през последните няколко години от най-старата организация в Европа, която работи за междукултурно сътрудничество. Високото отличие притежават само няколко европейски младежки центъра. Церемонията по награждаването ще се състои от 10.00 часа на Гребна база, на специално изградена сцена.

Подобни статии

Top