Вратарят Горан Гръблев премина от Марица в Спартак

Футболистът благодари на клуба, на президента му Христо Христов и на своя съотборник и учител Илия Николов

След 7 години в Марица (Пловдив) вратарят Горан Гръблев взе решение да напусне и да продължи пътя си в друг пловдивски тим – Спартак (Пловдив). Той вече влезе в игра на смяна в контролата на „гладиаторите“ срещу Марица (Милево) в събота, завършила 1:1.

„Клубът благодари за приноса му през тези години! Неговият принос освен в игрови план бе и в организационен, спомогна много и за добрата обстановка в събелекалнята. Желаем му здраве, късмет и много успехи в начинанията му занапред!“, написаха от Марица.

„Това бе тежко решение за мен. Помня как още първата тренировка се почуствах на правилното място. Усетих магията на Марица заедно с аромата от захарната фабрика. Още тогава знаех, че престоят ми в отбора ще е добър. Преминах през какво ли не в Марица. Хубаво, лошо, но винаги оставаха хубавите неща в мойте мисли.

Сега е моментът да благодаря на Марица, да благодаря на всички там! Най-вече на собственика Христо Христов, който ми е помагал толкова много, на всички треньори, на Илия Николов, от който научих много! На верните фенове на отбора, на моите съотборници! На всички мои приятели, които оставям там. Благодаря ви!!!“, написа на раздяла Горан Гръблев.

Подобни статии

Top