Все още издирват 16-годишната Милка от Шекера

Заради нея и приятеля й пострадаха двама пловдивски полицаи

Мистерията в пловдивската Шекер махала продължава. Полицията все още издирва 16-годишната Милка от Шекер махала, която миналият ден изчезна безследно с приятеля си Стефан, съобщи БЛИЦ.

Предполага се, че влюбените са духнали в някои от близките села при роднини или приятели.  Няма обаче логика Милка да пристане на Стефан и да избяга от дома си, тъй като родителите и на двамата млади са знаели за връзката и са я одобрявали. Дори вечерта, преди да излезе от дома си, Милка е била със Стефан, който й гостувал.

Роми от Шекера нападнаха и биха двама полицаи снощи

Припомняме, че майката на момичето – Радка, подала сигнал в полицията, дъщеря й е изчезнала. Тя казала на ченгетата за Стефан и че младите се обичат, като предположила, че момичето е отишло у момчето и се е омъжило. По думите й обаче момичето още било малко,  затова потърсила съдействие и помощ.

Семейството роми, нападнали полицаи в Шекера, се сдоби с обвинения

След сигнала на място е отишъл полицейски екип. Припомняме, че двамата полицаи бяха бити от родителите на Стефан – Сийка и Миленко. Служителите на реда са с леки травми, направени са им изследвания, а срещу двамата роми бяха повдигнати обвинения за нанасяне на леки телесни повреди на полицейските служители и те бяха задържани за 72 часа с прокурорско постановление.

Снимка: NOVA

Подобни статии

Top