„Всяка година по същото време“ с премиера на пловдивска сцена

От 19 часа в Дома на културата „Борис Христов“

„Всяка година по същото време“ по Бърнард Слейд с Христо Шопов и Лилия Маравиля могат да гледат пловдивчани в Дома на културата „Борис Христов“ днес. Това е втора част на хитовата постановка „Догодина по същото време“; представлението започва от 19 часа.

Спектакълът „Всяка година по същото време“ е поредният съвместен проект с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля. Майсторската им игра завладява театралната публика още в първата част на продукцията – „Догодина по същото време“, пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд. Препълнените зали, при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкия медиен отзвук ги мотивираха да поставят и естественото драматургично продължение на пиесата „Всяка година по същото време“. В нея актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият чрез героите си – Джордж и Дорис, тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства.

Прекрасният превод е дело на проф. Андрей Аврамов. Режисьорът – Георги Михалков, успява интуитивно да изгради образите по най-добрия начин и заедно с целия екип да подари на публиката един очакван и незабравим спектакъл, който вярваме, ще има същия изключителен успех.

Билети се продават на касите пред Общината, ДК „Борис Христов“, комплекс „Сила“, ТИЦ- площад „Римски стадион“, каса на Античния театър и в мрежата на Eventim.bg.

Подобни статии

Top