Взаимоотношенията във връзката на показ в Деня на християнското семейство

Представят  книгата „Щастливи отношения – как да ги постигнем?“ на психолога Наталия Маламова

По повод Деня на християнското семейство в Градската библиотека на Асеновград ще  се проведе среща-разговор с психолога Наталия Маламова. Тя започва в 18 часа.  По време на срещата ще бъде представена книгата „Щастливи отношения – как да ги постигнем?“.

„Щастливи отношения – как да ги постигнем?“ е книга  за взаимоотношенията във връзката. Тя е с практическа насоченост и в нея ще откриете препоръки и упражнения как да се справяте сами у дома.

Това е една книга за преоткриване и събуждане на любовта. Книга за болката, страданието и разочарованието от другия. Тогава, когато се чувстваш наранен, не разбран. Тогава, когато копнееш да си обичан и любим, а си сам.

Защото, когато всичко във връзката върви, любовта е в разгара си. Нещата са лесни и красиви. Тогава много харесваме партньора си и нещата изглеждат розови.

Но когато е трудно, сме готови бързо да се откажем. Готови сме да го обвиним, да кажем, че не ни разбира, не ни приема, не ни обича.
Но всъщност любовта започва първо у нас самите.

Наталия Маламова е магистър -психолог. Завършила е своето образование в ВТУ “Св.Св.Кирил и Методий” през 2005 година. През есента на 2006 година и началото на 2007 година се обучава в Института по позитивна психотерапия.

Подобни статии

Top