Йоана Йокко представя „50 здравословни рецепти“ в Пловдив - DC news

Йоана Йокко представя „50 здравословни рецепти“ в Пловдив

Тази вечер от 18:00 ч. Входът е свободен!

Една от най-популярните YouTube фурии показа с първата си книга, че здравословното хранене може да бъде просто, икономично и вкусно, а сега ще го покаже нагледно в Пловдив.

След като луксозното издание на „50 здравословни рецепти“ – първата книга на едно от най-популярните лица в българския YouTube Йоана Йокко, позната още като Леля –  предизвика истински фурор, е време богинята на киноата и аспержите да се срещне с читателите в книжарниците.

В  една 100% „Леля approved” срещи Йоана Йокко ви очаква днес – 12 юли, в Пловдив. Срещата с нея е от 18:00 ч. до 19:00 ч. в книжарница „Сиела“, МОЛ Пловдив (ул. „Перущица“).

Авторката ще има още една среща в рамките на лятното си турне в страната – на 21 юли в София, от 17:00 до 20:00 ч. в книжарница „Сиела“, Мол София (бул. „Александър Стамболийски“ 101).

Входът е свободен.

Духовитата и безкомпромисна Йоана ще убеди дори и най-върлите скептици, че здравословното хранене не е някаква странна и недостъпна концепция, а напротив, то е просто, икономично и вкусно. При това без задължително да включва месни продукти.

Подбирайки някои от любимите си рецепти, любопитни факти и полезна информация за използваните от нея продукти, Йоана ще ви направи част от причудливия свят на храната, която трябва да бъде наш приятел, а не враг.

„50 здравословни рецепти“ е перфектният подарък, с който да стартирате годината или просто първата стъпка към визията на свежа аспержа, която всеки един от нас заслужава. Защото едно е сигурно:  „Днес е чудесен ден да избереш най-доброто за себе си! Лелчи е с теб!“ 

Подобни статии

Top