Йотков: Колежа ще бъде завършен, феновете да са спокойни (ВИДЕО)

Президентът на Ботев обяви, че Омар Косоко може да се завърне, ако разтрогне договора си с арабите

Президентът на Ботев (Пловдив) Иван Йотков даде специално интервю за предаването „Спорт в обектива“ по Канал 3. Йотков говори по най-наболялата тема за „жълто-черните“ фенове, а именно строежа на стадион „Христо Ботев“.

„Остава още малко от обследването на съоръжението. За финансирането на строежа не мога да говоря, трябва да се обърнете към Георги Самуилов, който осигурява финансирането. По най-оптимистични данни строежът на „Колежа“ трябва да завърши на 31 март 2020 година.“

Йотков разкри, че треньорската смяна никога не е стояла на дневен ред и Николай Киров има пълната подкрепа на ръкововдството. Президентът на „канарчетата“ обяви, че Омар Косоко може да се завърне в Пловдив, само ако разтрогне договора си със сегашния си отбор Ал Фуджайра. Информациите, които се появиха около завръщането на друг играч, помогнал за спечелването на Купата на България преди година – Виктор Генев, Йотков определи като спекулации.

Иван Йотков говори и за задълженията на клуба. Според него те не са драматични и привържениците на Ботев няма от какво да се притесняват.

Снимка:

Подобни статии

Top