Славчо Атанасов: Гузната съвест на „Съюз за Пловдив“ проговори

Славчо Атанасов отговори с позиция до медиите на „Съюз за Пловдив“.

От пресцентъра му изпратиха до медиите позиция, в която той посочва, че манипулацията с екзитполовете със сигурност ще влезе в учебниците като най-голямата подмяна, правена по време на избори.

„Съюз за Пловдив“: Славчо Атанасов е аналогов играч, за който няма място в един дигитален свят (СНИМКИ И ВИДЕО)

Вижте и пълния текст на позицията:

П О З И Ц И Я

Гузната съвест на „Съюз за Пловдив“ проговори.

След като цяла България в деня на първия тур видя манипулацията с екзитполовете, която те извършиха в Пловдив, манипулация, която със сигурност ще влезе в учебниците като най-голямата подмяна, правена по време на избори – днес партията на г-жа Дани Каназирева реши да излъска потъмнелия си от това имидж.

След като стана ясно, че по време на цялата кампания те са действали в пълен синхрон и в услуга на спечелилия кандидат, което се доказа със светкавичното назначаване на г-жа Каназирева за областен управител и с изявлението на премиера Борисов, че тя винаги е била част от ГЕРБ – днес решиха да проверят дали политическият им проект още има стойност и да прехвърлят проблема от болната глава на здравата.

Славчо Атанасов никога не е участвал в договорки, да не говорим – в манипулации. Напротив – винаги е бил потърпевш от манипулации – както през 2011г., така и през 2015 г. Нека припомним на г-жа Каназирева, че нейният съюзник –  управляващата партия ГЕРБ, има най-много представители както в Общинската избирателна комисия, така и във всички секционни избирателни комисии. Как тогава г-жа Каназирева е ощетена и как е извършена манипулацията, за която от „Съюз за Пловдив“ твърдят?

Ние разбираме – чрез това си действие г-жа Каназирева явно много иска да свали напрежението от себе си и да го прехвърли другаде, за да измести центъра на внимание.

И затова ще кажем: Нека прокуратурата се произнесе. Ние винаги сме били за това изборите да бъдат законни, честни и почтени. Неслучайно пловдивчани гласуваха доверие, дадоха подкрепа и изпратиха на балотаж Славчо Атанасов три пъти.

Подобни статии

Top