Юноши на Родопа пребиха момчетата на Асеновец по време на мач!

Скандално съдийство на срещата от първенството на младшата възраст в Смолян

Скандален мач в Смолян при юношите младша възраст. Момчетата на ФК Асеновец от набор 2006, които се състезават в група с година по големи, загубиха с 1:4 и отнесоха як бой от юношите на Родопа. Това съобщиха от ръководството на клуба от Асеновград.

Домакините поведоха с 1:0 след гол от двуметрова засада, която само страничният съдя не видя. До края на полувремето асеновградчани изравниха чрез Хашим Ерол. Малко преди края на полувремето футболист на гостите  се откъсна сам срещу вратаря, като стартира поне три метра зад защитниците, но на секундата бе маркирана засада.

Още от самото начало на второто полувреме главният съдия показа, че няма да остави момчета от Асеновец да играят. Напук на всичко, още в първата минута на второто полувреме Хашим Ерол преодоля вратаря на домакините и насочи топката в опразнената врата, но защитник изби от голлинията.

Малко след това вратарят на Асеновеч си отбеляза автогол като изби топката в собствената си врата. Последва нов пропуск на Хашим, който отново остана очи в очи с вратаря.

Така се стигна до най-скандалния момент в мача. Футболист на Асеновец извърши нарушение в половината на домакините и в момента, в който се изправи, футболист от домакините започна да го бута. В този момент всички футболисти от Смолян заедно с резервите налетяха на бой върху асеновградчани. Момчетата бяха удряни с юмруци, с глави, с „еленови скокове“ в гърбовете…..Грозна картинка, прекратена след бързата реакция на треньорите.

И в този момент главният съдия от Смолян дори не извади нито един картон. До края на мача отново бяха вдигани несъществуващи засади. Дори четвъртият гол за домакините дойде след корнер, като в тази ситуация трябваше да бъде отсъден удар от вратата.

Същият този съдия свири и миналата седмица в Смолян на набор 2007 и въпреки победата на Асеновец, ситуацията не бе по различна.

Имаме големи съмнения,че няколко футболисти от Смолян бяха нередовни, като за това ще подадем жалба до БФС Пловдив в понеделник. Тук идва и въпросът- докога в Смолян ще свирят местни съдии?

Това попитаха възмутени от щаба на ФК Асеновец.

Подобни статии

Top