За половин век: Пенисът на мъжа се смалява, а женските гърди растат

Българките и унгарките са с най-пищни деколтета

Гърдите на средностатистическата европейка са се увеличили приблизително с три размера, докато средният размер на пениса при мъжете е намалял с 3 см през последните 50 години.  Това показва изследване на Superdrug, в което са взели участие около 1200 европейци и американци, цитира в. „Телеграф“.

Мъжете имат среден размер на пениса – 8,9 см и 16,2 см по време на ерекция. Мнозина от тях страдат от „синдрома на малкия пенис“, вследствие на което се подлагат на хирургически интервенции за увеличаване. В същото време женските гърди са нараснали с три размера, а българките и унгарките са сочени за жените с най-пищни обиколки в Централна и Източна Европа.

Голяма част от европейците посочват, че са доволни от размера на мъжкото си достойнство, със средно слаб размер 8,9 см. Малко от тях съобщават за недоволство. Оказва се, че мъжете, които се притесняват от дължината често страдат от „синдрома на малкия пенис“, което е по-скоро психично заболяване, отколкото физическо. Именно тази група, подтикната от страха, предприема хирургически намеси или приема сериозни медикаменти.

Същото проучване установява, че 65% от жените не се интересуват от сексуалните си партньори, продължителността на тяхната ерекция и размера. Половината от тях отбелязват, че не им пука,  докато 30% подчертават, че сантиметрите са от особено значение.

Любопитните факти гласят, че половото съзряване при жените вече започва на 10 години. Голяма част от дамите в развитите страни ползват сутиен четвърт размер, което се дължи отчасти на промените в храненето.

Интересното е, че едва 20% от мъжете гледат лицето на жените на първа среща, докато 47% забелязват първо гърдите им.

Установено е също, че голата жена до кръста привлича повече внимание от напълно голата жена.

Според статистиката 24% от жените смятат, че гърдите им са твърде малки; 16% от жените са готови да си увеличат гърдите оперативно; 20% от жените смятат, че гърдите им са твърде големи и искат да намалят размера им; 12% от жените са недоволни от формата на гърдите си, а 44% от жените са напълно доволни от гърдите си.

Подобни статии

Top