За три дни Пловдив става „Столица на песента“

Арт Войс център и HighLight Singing Academy от София, заедно с Комбо състава на Биг Бенд Пловдив, пеят и свирят на Римския стадион  

Третото издание на един от най-свежите и жизнерадостни музикални фестивали „Пловдив – СтоЛица на песента“, организиран от музикалната школа „Арт Войс Център“, започва днес на Римския стадион. Концертите са три дни – на 17, 18 и 19 юни, с начален час 19.00 ч. и вход свободен.

Идеята на фестивала е да гостуват най-успешните вокални школи от България и Пловдив. Да им бъде предоставена професионална сцена, на която всяка школа да представи своя музикално-сценична програма, заедно с Фестивален оркестър.

Първото издание на фестивала през юни 2019 и второто през септември 2020, преминаха с голям успех, събраха многобройна публика, както на сутрешните концерти проведени в различни райони на  града, така и на вечерните концерти които се проведоха на сцена Ядрото в Капана и на Римския стадион.

Изпълненията на децата от „Арт Войс Център4 и на гостите от Търговище, София, Хисаря, Добрич и Благоевград и други, съвместно с Комбо състава на Биг Бенд Пловдив бяха аплодирани от многобройна и ентусиазирана публика – граждани на Пловдив и чуждестранни туристи. По време на Фестивала в Пловдив пристигнаха и участваха над 100 деца, които превърнаха града в Столица на детската песен и приятелство. Това е и главната цел на проекта!

1 2

Подобни статии

Top