Забраняват оралния секс със закон

Никакъв орален секс, устата е за ядене!

Президентът на Уганда Йовери Мусевени заяви, че ще въведе забрана за практикуването на орален секс, съобщава Daily Mail, цитиран от profit.bg. Според държавния глава на африканската държава, „устата е за ядене“. Според Мусевени гражданите на Уганда са подбуждани от „чужди влияния“ да правят орална любов и по тази причина той сметна за нужно да отправи публично предупреждение по тази тема.

„Нека да предупредя нашите сънародници официално за някои практики, насърчавани от външни лица. Една от тях е т. нар. „орален секс“. Устата е за ядене, а не за секс“, категоричен е президентът на африканската държава. „Ние знаем какво представлява сексът и къде се извършва“, уточнява още той.

През 2014 г. Йовери Мусевени издаде официален указ против хомосексуализма, с който на практика постави еднополовите взаимоотношения извън закона. Жителите на Уганда са заплашени от доживотен затвор, ако се докаже, че имат връзка с партньор от същия пол.

Освен това със същия нормативен акт се криминализира и отказът да бъдат докладвани подобни случай.

Отново през 2014 г., когато бе приет законът срещу хомосексуализма, Йовери Мусевени засегна за първи път и темата за оралния секс. Тогава той изтъкна, че тези практики могат да предизвикат заразяване с глисти.

„Ако поставяте устата си на грешния адрес, можете да хванете глисти, които да отидат в стомаха ви“, обясни дъжавният глава.

В началото на тази година той изрази становище и по друга чувствителна тема. Мусевени изрази съжаление, че е отменил смъртните наказания в страната.

Подобни статии

Top