Задържаха Георги Семерджиев, издирван за зверската катастрофа в София - DC news

Задържаха Георги Семерджиев, издирван за зверската катастрофа в София

Отряд „Кобра“ и СДВР са арестували бившия футболист от „Левски“

Издирваният за снощната катастрофа с две жертви Георги Семерджиев е бил задържан от СДВР и отряд „Кобра“, пише 24 часа, позовавайки се на информация от от държавното обвинение. Цялата полицейска дирекция е работила по издирването на мъжа.

Разследването се води от Националното следствие. Ясен Тодоров, който беше член на ВСС преди години, беше на място. Той е зам.-шеф на службата и има съществен принос за установяване на местонахождението на издирвания.

Вижте изрода, убил двете жени в катастрофата в София (СНИМКИ И ВИДЕО)

Снощи с бясна скорост той блъсна на червено такси, аудито му се разцепи на две и задната част помете две момичета – на 22 и 26 г. на тротоара, убивайки ги на място.

Според пресцентъра на МВР Семерджиев има множество криминалистични прояви, включително и такива с наркотични вещества. За извършени от него нарушения на ЗДвП той е с отнето свидетелство за управление.

Тежка катастрофа отне живота на две момичета в София, виновният шофьор се издирва

На 11 юни столичната Пътна полиция е взела книжката на Георги Семерджиев заради употреба на 2 вида амфетамини, пише „24 часа“.

Преди 3 седмици Семерджиев е бил спрян от патрул в столичния кв. „Студентски град“, защото имал неадекватно поведение на пътя. При проверката полицаите открили наличието на двата вида дрога. Веднага взели книжката му, която се оказала швейцарска. С нея не спрял да не спазва правилата. Имал 84 взети контролни точки. Една шофьорска книжка има 39.

Снимка: МВР

Подобни статии

Top