„Заедно“ с велопоход в подкрепа на болните от хемофилия

С тазгодишното послание „Движението е промяна“ Асоциацията призовава всеки един от нас да бъде двигател на позитивната промяна.

За четвърта поредна година Българската Асоциация по Хемофилия организира Велопоход „Заедно“ в подкрепа на хората, страдащи от това сериозно социално значимо заболяване.

С тазгодишното послание „Движението е промяна“ Асоциацията призовава всеки един от нас да бъде двигател на позитивната промяна.

Нашата мисия е да продължаваме да се движим ЗАЕДНО, надграждайки с нови сили и знания постигнатото до тук.

Да споделяме информация и знание, да мотивираме публичния сектор и здравните институции да бъдат партньори в създаването на по-благоприятна среда с достъп до необходимите лекарства и съвременни методи за лечение на пациентите с хемофилия.

Тази неделя Асоциацията кани всички да се включат във Велопоход „Заедно“ в подкрепа на хората с хемофилия. Социално-спортното събитие стартира точно в 11:00 ч. едновременно в 5-те най-големи града у нас – София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

В град Пловдив велопоходът тръгва от площад „Съединение“ с маршрут: ул. Стефка Николова – по бул. „Марица- Юг“ – до Гребна база. Финал: Гребна База – Алеята пред залата на УХТ.

Заради събитието затварят за час отсечка от бул. „Марица-юг“ . От 10:45 ч. до 11:45 ч. за движение на моторни  превозни средства се затваря бул. „Марица-юг“ в отсечката от ул. „Стефка Николова“ до бул. „Копривщица“.

1 2

Подобни статии

Top